Actueel

24 januari 2021
/ Algemeen

Deventer 13 januari 2021

Oproep namens Deventer Belang om besluitvorming windverkenning met voorkeurlocaties A1 uit te stellen tot het moment dat gedegen inspraak weer mogelijk is. Alleen daarmee kunnen wij recht doen aan echte mogelijkheden tot participatie.

Geachte college en mede raadsleden van de gemeenteraad Deventer.

Ik stuur u deze oproep namens de van fractie Deventer Belang, vanwege de onrust die er is ontstaan na het bekendmak...

25 maart 2020
/ Algemeen

Schriftelijke vragen 2020:Technische vragen energieplan Deventer Belang december 2019Is het huidige energieplan een wijs besluit of niet?

Gestelde schriftelijke vragen Verenigingen en gemeentelijke lasten

Kijk bij schriftelijke vragen

 

...
17 oktober 2019
/ Algemeen

“Er was geen rel in Deventer, maar nu wordt er 1 gemaakt door een Wethouder van Groen Links die denkt dat hij in Amsterdam woont. In het kader van de Zwarte Pietenactie kan hij beter zichzelf zwart schminken. Daar hebben we meer aan dan waar hij nu mee bezig is van de subsidie van de Sinterklaascommissie”, aldus Bram Emens, Deventer Belang.

...
20 juni 2019
/ Algemeen

Deventer 20 juni 2019

Als de coalitie de oppositie verliest….

 

Samenwerken is een bijzondere werkvorm die ervoor kan zorgen dat  nota’s of visies beter worden. Dat wil je natuurlijk bereiken. Want een gedragen visie is vooruitgang. Misschien nog wel belangrijker is dat je dan ook de keuzes kunt uitleggen. Want aan keuzes zitten negatieve punten naast positieve punten. Maar op basis van gezamenlijk overleg zoek je naar de beste opl...

14 juni 2018
/ Tweede kwartaal 2018

30 april, brief aan de formateur.

Deventer Belang was 26 april behoorlijk teleurgesteld dat de formateur niet vooraf aan zijn presentatie aangaande de formatie de sheets met resultaten en onderwerpen had gedeeld met alle partijen.

Zonder de inhoudelijke informatie te kunnen bestuderen en daarover te overleggen met onze eigen fractie vond...

26 maart 2018
/ Tweede kwartaal 2018

Deventer Belang is super trots dat het zoveel steun in stemmen van de inwoners van de gemeente Deventer heeft gekregen. Wij kunnen de nieuwe periode starten met 3 zetels. In het afgelopen jaar hebben wij in de aanloop naar de ledenvergadering met onze kandidaten overleg gehad over haar of zijn beschikbaarheid voor de komende periode. Alleen voor onze nummer 3, Christian...